No menu items!
More

    Școala de șoferi nu e pentru oricine! Un vlog cu cel mai calm și de bun simț instructor auto

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Un instructor auto bun trebuie să fie un dascăl. Nu este deloc forțată asocierea, pentru că de ceea ce îi învață pe cursanți, de felul în care o face, depind viețile multor oameni. Astăzi, într-o ediție specială a vlogului ICars România, stăm de vorbă cu Cosmin Gheorghe, instructor auto la CCC Admis.

    Putem spune că ne cunoaștem de o viață, de pe băncile liceului, când era la fel de calm, mereu zâmbitor și cu un bun simț de manual. Rar ai privilegiul să întâlnești un om precum Cosmin. Apoi, drumurile s-au despărțit, însă foarte des auzeam lucruri bune despre el.

    ”Am făcut școala cu un timp senzațional! Pe lângă faptul că am învățat să conduc, a fost o plăcere să învăț, să aflu lucruri pe care nu bănuiam că un instructor auto le poate spune elevilor săi”. Și au fost multe astfel de relatări, încât era o plăcere să le spui interlocutorilor: ”Îl cunosc pe Cosmin! Chiar e un tip extraordinar!”

    Vezi AICI și ediția dedicată primilor pași pentru șoferii profesioniști.

    Astăzi, la Icars, ne reîntâlnim și povestim despre ce mai înseamnă școala de șoferi, despre oameni care chiar nu au ce căuta la volan, despre iresponsabili, despre cum se ”trec” examenele medicale, despre instructori care abia se târâie cu 10-20 la oră prin orașe, enervând participanții la trafic, despre greșeli frecvente pe care le fac cei examinați, care apoi pică la proba practică, plus multe alte teme, zicem noi, la fel de interesante și mai puțin discutate în spațiul public.

    Avem ce învăța de la Cosmin, iar discuția care urmează este o reală plăcere (este prima dintr-o serie din care veți afla ceea ce puțini se încumetă să spună)! Vizionare plăcută!

    *** Și tot astăzi, în finalul ediției, tragem la sorți un nou câștigător al unui voucher în valoare de 300 de lei, oferit de www.erk-accesorii.ro Despre cum puteți participa și voi pentru a câștiga accesorii sau consumabile pentru mașinile voastre, aveți detalii AICI.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro