No menu items!
More

    Câștigă accesorii auto și consumabile pentru mașina ta! Ce trebuie să faci pentru a câștiga vouchere de 300 de lei

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    ICars și ERK Accesorii răsplătesc fidelitatea celor care ne sunt alături, care ne urmăresc și ne susțin în proiectele noastre dedicate pasionaților de mașini și motoare, dar și celor preocupați de probleme de trafic și legislație rutieră.

    Începând de sâmbătă, 19 februarie 2022, ora 10.00, momentul difuzării unui nou episod al vlogului Icars România, am pregătit o surpriză (știm că este plăcută și mai ales utilă 🙂 )!

    O dată la două săptămâni, prin tragere la sorți, oferim câte un voucher în valoare de 300 de lei, de contravaloarea căruia vă puteți alege accesorii pentru mașină sau motocicletă, uleiuri sau alte fluide, filtre etc., dintr-o gamă de mii de produse puse la dispoziție de www.erk-accesorii.ro. Fie le puteți alege din cele două magazine din Ploiești, fie le alegeți online, în oricare variantă le meritați și suntem siguri că vă veți bucura de ele.

    Ce trebuie să faceți? Este foarte simplu: trimiteți un email pe adresa [email protected] cu textul ”Concurs ERK Accesorii” și în ediția vlogului de peste două săptămâni vom trage la sorți în sistem online. Nu ați câștigat din prima etapă? Rămâneți în continuare în lista din care se va face următoarea extragere. Nu vă costă absolut nimic!

    Ne vedem așadar sâmbătă, ora 10.00, pe canalul YouTube Icars România, pe siteul www.icars.ro, dar și pe rețelele de socializare, la o ediție specială dedicată premierii fidelității celor care ne urmăresc.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro