No menu items!
More

    Cât de greu e să devii șofer profesionist? Ep.1 – Premieră icars.ro

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Pe lângă subiectele deja familiare pasionaților auto, pe care echipa ICars le-a abordat în primul an de existență, atât în articolele de pe www.icars.ro, cât și în vlogul ICARS ROMÂNIA, venim astăzi cu o noutate în gama de subiecte care știm că sunt de interes. Mai precis, vorbim despre cât de dificil este de parcurs drumul pentru a ajunge șofer profesionist.

    Este o meserie grea și spun cei care o practică… frumoasă. Îți oferă posibilitatea să vezi lumea, chiar dacă asta te și privează de mai mult timp petrecut alături de cei dragi. Și, nu în ultimul rând, este vorba despre bani.

    Puțini români reușesc să câștige peste 3000 de euro pe lună. Știm, nu este o sumă de neglijat nici în țările mult mai dezvoltate decât România, cum la fel de bine știm că nu toți șoferii profesioniști câștigă atât. Depinde unde se angajează, câte sacrificii sunt dispuși să facă și, evident, depinde de cât de buni sunt.

    Nu este o meserie pentru oricine, cum la fel de bine trebuie să fim conștienți că nu toți cei care obțin permisul și atestatele necesare vor excela în această profesie.

    Vom începe astăzi o serie de ediții ale vlogului ICARS România, dedicate pașilor de urmat în această carieră, pași pe care îi vom face împreună cu profesioniștii de la școala de șoferi CCC Admis din Ploiești, o școală unde vorbim despre o experiență de peste 20 de ani.

    Vezi AICI detaliile concursului ICars Romania, la care poți câștiga vouchere în valoare de 300 de lei, pentru ca mașina ta să fie accesorizată de partenerii noștri de la ERK Accesorii.

    Înainte de toate, am decis să ne familiarizăm cu tipurile de autocamioane pe care aspiranții învață. Vom vedea ce înseamnă cutiile de viteze manuale, semi-automate sau automate, ce presupune învățarea pe ele și care sunt prevederile legislative de care trebuie să ținem cont, atunci când optăm pentru una dintre variante.

    Și pentru că, la rândul nostru am avut ambiția cândva să obținem dreptul de a conduce camioane, deși suntem jurnaliști și nu intenționăm să ne reorientăm profesional 😊, vom vedea în această ediție dacă permisul și atestatele obținute acum câțiva ani ne mai sunt de folos. Cu alte cuvinte, ne vom retesta abilitățile pe cel mai mare camion de la CCC Admis, un MAN cu o cabină XXL.

    *Cât despre cei de la CCC Admis, despre profesionalismul impresionant de care dau dovadă, despre cum puteți obține permis de conducere pentru TOATE categoriile, aflați mai multe chiar de pe siteul lor www.cccadmis.ro (P)

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro