No menu items!
More

    Colantare trimuri interioare auto – Poți și tu!

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Știm că vă iubiți mașinile și le vreți păstrate în condiții optime, atât tehnic cât și estetic. Și chiar dacă sunt în condiții foarte bune, parcă uneori avem nevoie de o schimbare. Unele schimbări, deși au efecte spectaculoase și par greu de realizat, în realitate sunt mult mai ușor de făcut.

    Periodic, în vlogul ICars România, v-am obișnuit să abordăm diverse subiecte din categoria ”do it yourself”. Știm că pe net sunt multe tutoriale, unele utile și bine realizate, altele mai puțin reușite. Dar, pentru că cei care ne urmăresc constant pe site, pe YouTube și pe rețelele de socializare ne solicită tot felul de puncte de vedere și soluții pentru mașinile lor, le împărtășim cu drag din experiențele noastre.

    Așa se face că astăzi vorbim despre colantarea unor elemente de design auto interior (trimuri), pe care le puteți transforma radical după gusturi. Știm, știm, unele ”realizări” nu sunt pe placul tuturor, dar ideea este una simplă: vouă să vă fie pe plac, pentru că… gusturile nu se discută.

    Vezi AICI și cum am restaurat farurile mătuite.

    Așadar, fără alte explicații inutile în text, vă dorim vizionare plăcută și mai ales utilă și la această ediție! *Și nu uitați, like, share și subscribe la canalul nostru YouTube, dar mai ales nu uitați să ne trimiteți întrebările și sugestiile voastre pentru următoarele ediții.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro