No menu items!
More

    Dacia Spring (full electric) – păreri după prima lună de utilizare (VIDEO)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Pe lângă subiectele deja obișnuite în seria vlogurilor ICars România, vă promiteam că venim și cu păreri despre ”mașinile momentului”, cele de care românii par să fie interesați în mod deosebit. Așa se face că, astăzi, vorbim despre Dacia Spring – marca românească produsă în… China.

    Și nu vorbim oricum, ci în cunoștință de cauză, din respect pentru cei care ne urmăresc de mai bine de un an. Pentru a ne putea forma opinii pertinente nu ”ne dăm” de două ori cu subiectul discuției, ci vorbim despre el abia după ce a fost utilizat la modul cel mai serios cu putință.

    Astăzi, alături de noi se va afla unul dintre cei mai cunoscuți și simpatici ploieșteni, care datorită acțiunilor și implicării sale sociale a devenit deja un brand pentru Ploiești – Liviu Drăghici, profesorul de contabilitate sau ”poetul din peluză”.

    Nu l-am abordat pentru cele două ocupații care i-au adus notorietate, nici pentru proiectele cu caracter social sau umanitar pe care le coordonează, ci pentru faptul că de o lună de zile a devenit posesor de Dacia Spring.

    Când a luat această decizie s-a gândit la toate aspectele: costuri, fiabilitate, mobilitate, viitor. Cum arată realitatea față de calculele inițiale, tocmai despre asta este vorba în materialul video de la finalul textului, așa că nu vom intra în detalii aici. Vă spunem doar una dintre ”glumițele” posesorilor: ”Ce are permanet un posesor de Dacia Spring în portofel? Bani de taxi sau bilet de autobuz… ”   🙂

    Dincolo de glume, pe care chiar posesorii de Spring le fac cu savoare, trebuie să spunem că Dacia Spring este o alegere corectă pentru anumite necesități.

    Nu uitați, tot astăzi desemnăm prin tragere la sorți online un nou câștigător pentru voucherele de 300 de lei, oferite pasionaților auto-moto de prietenii noștri de la ERK Accesorii. Cum puteți beneficia și voi de accesoriile cadou? Detaliile sunt AICI!

    Cât despre Dacia Spring, păreri și glumele care se fac deja pe seama ei, vizionare plăcută! 🙂

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro