No menu items!
More

    Doi campioni auto, live, în studioul ICars, joi, de la ora 13.00 – Cătălin Petroșanu și Radu Cârstea

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Au pornit de la o pasiune și au ajuns rapid să demonstreze de ce sunt în stare, fără a avea la dispoziție super-mașini de competiție, așa cum mulți s-ar fi așteptat. Performanțele lor sunt cu atât mai valoroase, cu cât vin pe un fond mai puțin obișnuit.

    Mulți visează în România să practice sporturi cu motor, însă puțini ajung să își vadă visul cu ochii. Motivele sunt multiple, cele mai multe ținând de latura financiară deloc de neglijat, apoi de condițiile de antrenament și de puținele competiții în care să poată concura și să poată căpăta experiență.

    Evident, sunt și alte motive, însă doi ploieșteni au reușit să treacă peste greutăți și să se înscrie în Campionatul Național de Super-Slalom și Îndemânare, cel care și-a derulat două dintre etape pe Bulevardul Independenței din Ploiești, sub patronajul Federației Române de Automobilism Sportiv.

    Revelația ultimei etape a fost Cătălin Petroșanu, care a participat pentru prima oară la o competiție oficială, clasându-se pe locul 6 din 11 participanți, obținând totodată Premiul Special din partea organizatorilor și mai ales din partea publicului. De ce special? Cătălin Petroșanu este paralizat complet de la brâu în jos, deplasându-se și muncind zilnic într-un scaun cu rotile. Mașina sa, o Dacia 1300, nu este una modificată precum a celorlalți competitori, cu toate acestea reușind să obțină timpii de pe traseu relativ apropiați de cei care au ocupat podiumul.

    Citiți poveștile lui Cătălin AICI.  

    O altă surpriză foarte plăcută în competiție a fost Radu Cârstea, deși foarte tânăr, la început de carieră, ocupând locul doi în clasamentul final al ultimei etape de la Ploiești. Povestea lui și a Mazdei la care lucrează zilnic o veți putea afla tot astăzi, live pe www.icars.ro, www.observatorulph.ro și pe rețelele noastre de socializare, de la ora 13.00.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro