No menu items!
More

    Șoseaua pe care au murit mulți oameni și vor mai muri – Ploiești, DJ102, ieșirea spre giratoriul suspendat (video)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Zeci de accidente, multe dintre ele deosebit de grave, soldate cu decese. Și chiar dacă au fost montate separatoare de sens, iresponsabilitatea celor care le ocolesc, întorcând acolo unde separatoarele se termină, va cauza noi accidente la fel de grave. Veți vedea în imagini cum se manifestă iresponsabilitatea în cea mai pură formă.

    Ploiești, ieșirea din nordul orașului, porțiunea cuprinsă între Spitalul Județean de Urgență și giratoriul suspendat. Este DJ 102, un drum în linie dreaptă, pe care mulți șoferi accelerează peste limita legală de viteză.

    Pe lângă viteza cu care se circulă, o altă problemă este ieșirea dinspre strada Alba Iulia.

    S-a întâmplat frecvent ca manevra de ieșire în DJ 102 să se facă fără o asigurare temeinică.

    Vezi AICI un exemplu de accident produs pe DJ102

    După mulți ani, în care s-au produs zeci de accidente grave, autoritățile au luat decizia de a monta separatoare de sens. Teoretic, această măsură necesară ar fi trebuit să rezolve problemele, doar că iresponsabilitatea unor șoferi dovedește că nu. Merg până la capătul separatoarelor, apoi întorc peste linia continuă.

    Așadar, este doar o problemă de timp până când astfel de șoferi vor provoca noi accidente. Două astfel de exemple au fost filmate de camerele de bord ale unor mașini care au trecut prin zona în cauză.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro