No menu items!
More

    Ce sancțiuni a primit un șofer român, oprit pentru că avea mașina inscripționată ”Police”

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Nu poți circula oricum pe drumurile publice, cel puțin dacă ai mașina inscripționată iar modificările aduse stării din documente nu sunt completate în certificatul de înmatriculare.

    A constatat asta ”pe propriul buzunar” și un șofer român oprit în trafic de polițiștii arădeni. Omul conducea o mașină inscripționată ”Police”, deși este greu de crezut că nu și-a imaginat că va atrage atenția și va fi oprit.

    Conform IPJ Arad, ”În dimineaţa zilei de 1 februarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control, un autoturism care se deplasa pe Calea Radnei, din municipiu.

    Din verificări, a reieşit că autoturismul, condus de un bărbat de 53 de ani, din Arad, nu avea menţionată, în certificatul de înmatriculare, culoarea reală a autovehiculului.”

    Şoferul autoturismului a fost amendat cu 990 de lei. Poliţiştii au dispus reţinerea certificatului de înmatriculare şi plăcuţelor nu numărul de înmatriculare, până la intrarea în legalitate.

    Polițiștii le reamintesc celor care schimbă culoarea autovehiculului că sunt obligați să treacă mai întâi pe la RAR pentru ca modificările, în cazul în care nu depășesc cadrul legal, să fie menționate în cartea de identitate a mașinii, apoi să meargă la poliție pentru a solicita un nou certificat de înmatriculare care să corespundă mențiunilor validate de RAR.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro