No menu items!
More

    VIDEO – Accident surprins în direct, în timp ce reporterul relata despre cât de periculoasă este intersecția în care s-a produs coliziunea

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Se poate spune că drumurile sunt periculoase, însă cel mai corect este să spunem că unii șoferi conduc fără să respecte regulile de circulație și fără să adapteze viteza la condițiile de drum.

    Așa se face că unele drumuri și-au căpătat renume uneori sinistre, cum ar fi ”drumul morții” (DN1).

    Dăm vina pe infrastructură, care în realitate este într-adevăr cu mult în urma anului în care ne aflăm, însă reușim cu succes să producem accidente grave și pe autostrăzi. Cu alte cuvinte, chiar dacă și drumurile au un rol în statisticile accidentelor, trebuie să admitem că ele sunt produse de șoferii incapabili să se adapteze condițiilor de drum.

    Un reporter de la TVR Iași și-a propus să aducă în atenția publicului situația unei intersecții unde frecvent se produc accidente. Intersecţia din localitatea Gâdinţi este ”celebră” din cauza accidentelor multiple şi grave care se petrec aici, cel mai recent fiind în 14 august atunci când o persoană a murit şi trei au fost rănite.

    Citește AICI și despre șoferul ghinionist peste a cărui mașină a căzut un copac… de două ori.

    Abia apucase să spună ”cât de periculoasă” este intersecția și trei mașini au fost surprinse în direct intrând în coliziune. Așa cum era și firesc, reporterul și-a întrerupt relatarea, interesându-se de starea persoanelor implicate.

    Din fericire, accidentul nu a fost cu victime, însă locul despre care se vorbea în transmisiunea directă rămâne unul periculos, în care mulți și-au pierdut viața sau au fost răniți grav.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro