No menu items!
More

    BMW nou avariat grav, de două ori, de același copac. Prima oară a căzut ”din senin” pe mașină, a doua oară a fost scăpat de muncitori (VIDEO)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Când și-a parcat regulamentar mașina, un BMW coupe de ultimă generație, proprietarul nu a bănuit că peste mașina sa s-ar putea prăbuși un copac. Nu era furtună, iar arborele masiv părea sănătos.

    S-a întâmplat în Pitești, în după amiaza zilei trecute. Chiar dacă nu părea să aibă probleme, copacul era unul bătrân și putred. A cedat sub greutatea coroanei și s-a prăbușit peste mașina de zeci de mii de euro.

    Proprietarul mașinii a ajuns de urgență la locul cu pricina, solicitând intervenția pompierilor și a unor muncitori de la domeniul public al municipalității piteștene. Spera ca după îndepărtarea copacului de pe mașină să constate daunele și să găsească o soluție de despăgubire și remediere rapidă.

    Omul nu a bănuit că același copac va pica a doua oară tot pe mașina sa. De această dată vina a aparținut celor care au efectuat operațiunea de îndepărtare a copacului, mai precis a utilajului al cărui braț hidraulic a cedat. Au ancorat copacul cu chingi, apoi au încercat să îl ridice. Nu au apucat să îl îndepărteze, acesta căzând iar pe capota mașinii.

    În cazul în care proprietarul nu are CASCO, va trebui să solicite recuperarea prejudiciului de la administratorul domeniului public, care are obligația să verifice periodic starea arborilor și să îi toaleteze sau să îi taie, în cazul în care aceștia reprezintă un pericol pentru populație și pentru bunurile oamenilor.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro