No menu items!
More

    Probleme la AUDI? Se suspendă temporar producția modelelor A4, A5 și A8

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Sunt printre cele mai căutate și implicit vândute modele ale grupului VAG, însă cei care doreau să le achiziționeze vor mai avea de așteptat. Criza lovește și în producătorul german, care momentant se pare că nu are soluții pentru a rezolva principala cauză – semiconductorii.

    Gigantul auto din Ingolstadt (Germania) a luat această decizie ca urmare a problemelor apărute în lanțurile de aprovizionare, necazuri generate atât de războiul din Ucraina, cât și din cauza furnizorilor din Asia.

    Aproape toți producătorii de autovehicule sunt afectați, iar Audi nu face excepție de la această situație și oprește temporar producția unor autovehicule importante din portofoliul său.

    Nemții au luat decizia să suspende producția modelelor A4, A5 și A8 la uzina din Neckarsulm timp de patru zile (16-20 mai).

    Activitatea în cadrul acestei fabrici nu va fi oprită în întregime. Din fericire pentru cei care au lansat comenzi, producția celorlalte două modele construite aici, A6 și A7, nu va fi afectată.

    Producția va continua și pentru ”sportivele” R8 și e-Tron GT, care sunt construite la uzina „Boellinger Hoefe” din Heilbronn. Situația aprovizionării „rămâne volatilă, iar schimbările pe termen scurt sunt întotdeauna posibile”, a declarat un purtător de cuvânt Audi pentru AutoNews.

    În același timp, constructorul german va prelungi programul de muncă de scurtă durată pentru angajații uzinelor din Neckarsulm și Ingolstadt. Această decizie va fi valabilă până în 31 mai.

    SONDAJ: Scumpirea carburanților te-a determinat să limitezi numărul deplasărilor cu mașina?

    Majorarea prețurilor carburanților are atât cauze obiective, determinate de criza economică mondială (pandemie, război, sancțiuni), cât și cauze pur-speculative, dovedite de lipsa de corelare a evoluției de pe bursele de petrol cu ceea ce se întâmplă la stațiile de carburanți.

    Indiferent de motive, scumpirea este o certitudine, iar asta se reflectă în majorări de prețuri la toate produsele și serviciile. Rămâne de interes cum reacționează cumpărătorii, dacă le-a fost modificat volumul de achiziție, dacă au fost nevoiți să reducă numărul de deplasări sau acceptă situația, neavând alternative și plătind mai mult pentru aceste deplasări.

    Vă invităm să participați în număr cât mai mare la acest sondaj ICars, pentru a avea o imagine cât mai aproape de realitatea pe care toți o avem de întruntat!

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro