No menu items!
More

    Au crezut că își pot înmatricula mașinile cu probleme tehnice grave dând șpagă! 12 prahoveni care ar fi dat mită la RAR Brașov au fost reținuți, iar mașinile au fost confiscate

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    38 de percheziții au fost efectuate în această săptămână în Prahova, la Mizil și Sângeru, într-un dosar de corupție. Mai mulți prahoveni ar fi mituit angajații RAR Brașov pentru a trece cu vedere defecțiuni grave ale mașinilor pe care urmau să le înmatriculeze.

    „În urma activităților procedurale desfășurate au fost identificate și indisponibilizate mai multe autovehicule, totodată fiind ridicate înscrisuri ce constituie mijloace materiale de probă necesare continuării cercetărilor.

    Au fost puse în aplicare 26 de mandate de aducere, iar în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii au reținut pentru 24 ore, 12 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 60 ani, toți din județul Prahova, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov de către polițiștii specializați în investigarea criminalității economice.

    Citește și: 38 de mașini cu defecțiuni grave din Prahova au trecut de RAR la Brașov cu șpagă. Percheziții în Mizil și Sângeru

    La activități a participat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Brașov, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Brașov, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, alături de polițiști din cadrul I.P.J. Prahova și jandarmi.” au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro