No menu items!
More

    VIDEO: SUV înmatriculat în Prahova, surprins pe contrasens, pe autostradă, în Constanța

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Din ce în ce mai dese astfel de cazuri, surprinse pe camerele de bord ale șoferilor care circulă regulamentar și care sunt astfel puși în pericol de iresponsabili.

    Șoferul a intrat pe contrasens pe autostrada A4 în zona localității Cumpăna, și-a continuat drumul, chiar dacă pe lângă el treceau mașini din sens opus.

    În timpul deplasării, întrucât circula pe sens opus, obligă alte mașini să schimbe banda de circulație pentru a evita o coliziune.

    La întâlnirea cu șoferul care a filmat incidentul, deși acesta îl claxona ca să-i dea de înțeles că se află pe sensul greșit, șoferul SUVului înmatriculat în Prahova, deși avea posibilitatea să întoarcă, pentru că cei care mergeau regulamentar se opriseră, a decis să se strecoare printre ei și să-și continue drumul.

    Citește și vezi AICI și AICI informații despre cazuri similare. Află și cum să te comporți când întâlnești astfel de situații în trafic.

    Până în prezent IPJ Constanța nu a comunicat nimic despre măsurile pe care le-ar fi putut lua în acest caz, respectiv identificarea și sancționarea șoferului iresponsabil.

    Video – Ziua de Constanța

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro