No menu items!
More

    Dacia Bigster – cel mai mare SUV al mărcii, prezentat oficial și în România

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Este mai mare decât Dusterul și arată, în sfârșit, a mașină. Este prematur să ne pronunțăm asupra fiabilității, însă sperăm să fie la fel de bună precum designul.

    Este evident că toate modelele lansate de Dacia au devenit de succes, mai ales prin prisma faptului că au fost modele accesibile ca preț, deci potrivite nu doar pentru piața din România. Nu au finisaje de lux și cu greu s-au apropiat de finețea mașinilor produse în vestul Europei sau în Asia, dar prețurile au făcut diferența.

    Iată că Dacia, care anunțase ”venirea pe lume” a noului Bigster încă din 2021, îl și arată acum publicului, cu promisiunea că la vânzare modelul va fi disponibil din 2024, cel târziu 2025.

    Pe lângă designul adaptat (în sfârșit!) vremurilor, trebuie să vă spunem că nu vor exista echipări diesel pe Bigster, ci doar pe benzină/GPL sau hibride. SUV-ul compact va avea 5 sau 7 locuri, iar unele elemente vor fi din plastic reciclat.

    Bigster va avea o lungime de 4,6 metri, comparativ cu cei 4,34 mp ai Duster. Trebuie spus că la capitolul design interior și finisaje încă se lucrează la ultimele detalii pentru modelele de serie, dar la exterior acestea vor fi întocmai cu exponatul-concept prezentat. Nici urmă de crom sau aluminiu…

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro