No menu items!
More

  Cum arată Dacia Duster 3, modelul așteptat să fie lansat peste un an

  Publicat pe:

  Emisiunile iCars

  Dezechilibrele sistemelor de frânare
  Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

  Dusterul s-a bucurat de un succes comercial real încă de la primul model. Era oferit la un preț accesibil pentru un SUV și chiar dacă nu excela la capitolul finisaje, s-a dovedit a fi o alegere bună raportând prețul la calitate. Acum, fanii Dacia sunt interesați de cum arată Duster 3.

  De același succes s-a bucura și Duster 2, care a venit cu îmbunătățiri la capitolul estetic, dar și la dotările interioare. Evident, prețul a crescut, dar faptul că s-a vândut foarte bine la export arată că strategia încadrării Dacia pe acest segment de piață a fost foarte bună.

  Este adevărat că designul blocurilor optice seamănă izbitor cu cel de la Volvo, dar asta nu i-a deranjat foarte mult pe cei de la grupul Renault.

  Și iată că a sosit momentul să vorbim despre a treia generație a Dusterului, model care apare cu noua grilă și, evident, cu noua siglă a brandului Dacia.

  Camuflată atât cât să poată fi pozată, mașina a fost testată în Spania. ”Seamănă destul de mult cu Dacia Bigster”, spun specialiștii în domeniul auto. Față de conceptul Bigster, cea mai importantă deosebire este lungimea, aproximativ 4,35 metri față de circa 4,60 metri.

  Citește și Dacia Bigster – cel mai mare SUV al mărcii, prezentat oficial și în România

  Detalii tehnice despre motoarele care vor echipa Duster 3 încă nu sunt disponibile, dar un lucru se știe deja cu certitudine: nu va mai exista Duster cu motor diesel.

  foto motor.es

  Dacia Duster 3 - lansare 2024
  Dacia Duster 3
  Dacia Duster 3 - foto spion
  Dacia Duster 3 – profil
  Dacia Duster 3 imagini spion
  Dacia Duster 3 spate

  Abonează-te la newsletter-ul nostru

  Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

  Nou pe iCars.ro