No menu items!
More

  ”Curățarea filtrului de particule” și ”Restaurarea farurilor mătuite”- Cele mai vizonate din vlogul ICars România, în 2021. Vă mulțumim!

  Publicat pe:

  Emisiunile iCars

  Dezechilibrele sistemelor de frânare
  Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

  Apropierea finalului de an nu înseamnă pentru noi un moment al clasicului bilanț. Mai degrabă, un prilej pentru a vă mulțumi pentru susținerea arătată față de un proiect diferit pe piața auto, fără voi, cei care ne urmăriți constant, neputând merge mai departe.

  Am îmbinat două pasiuni, jurnalismul și vastul domeniu auto, muncind să vă oferim ceea ce piața nu trata sau o făcea superficial, în mod neconvingător. Am adaptat toate acestea la realitățile pieței din România și așa a apărut ICars, mai întâi vlogul, apoi blogul și siteul de anunțuri gratuite auto-moto www.icars.ro

  Deși am prezentat și mașini de colecție, adevărate legende mai noi sau chiar de 60-70 de ani, partea care s-a bucurat de cea mai mare audiență a fost cea de sfaturi practice. Am avut două componente ale acestui domeniu: părerile specialiștilor și experiența noastră, pentru că…da, am făcut chiar noi ceea ce v-am prezentat, nu ”din auzite”, nu din ”părerologie”.

  Pentru a putea emite verdicte credibile asupra unor produse de pe piață, le-am cumpărat și le-am testat personal, fără caracter publicitar. Au fost ok, am spus; nu au fost, le-am desființat.

  Proiectul ICars are doar 10 luni și o echipă extrem de solidă în spate. Abia din 2022 va arăta cu adevărat ce poate, chiar dacă cifrele din 2021 au fost mult peste ceea ce ne-am așteptat în cele mai frumoase previziuni. Investițiile în dezvoltare se vor vedea în experiența utilizatorului. Nu sunt promisiuni, ci felul nostru de a vă mulțumi pentru susținere, de a vă întoarce ceea ce ați investit ca încredere în noi.

  Pe final, ca exemplu vă readucem în atenție cele mai vizionate produse al echipei noastre, dedicate unor soluții la o probleme pe care aproape toți le avem, care au costuri destul de mari de remediere, dacă optăm pentru înlocuire, dar costuri foarte mici dacă apelăm la soluțiile prezentate în detaliu în vlogul ICars România.

  La succesul acestor materiale ați contribuit prin distribuirea postărilor noastre de pe YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, dar mai ales de pe www.icars.ro, secțiunea Blog&Vlog. Însumate, au peste milionul de vizualizări, ceea ce pentru doar câteva luni de existență înseamnă enorm. VĂ MULȚUMIM!

  echipa Icars: Claudiu Vasilescu, Mihai Nicolae, Cătălin Ionescu, Ciprian Pap, Aurel Coman

  Abonează-te la newsletter-ul nostru

  Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

  Nou pe iCars.ro