No menu items!
More

  VIDEO: Depășire ”criminală”, în curbă, pe DN 1A, în zona giratoriului suspendat de la Blejoi. ”La o secundă de moarte!” | iCars.ro

  Publicat pe:

  Emisiunile iCars

  Dezechilibrele sistemelor de frânare
  Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

  Un cititor ne-a trimis imagini surprinse de camera de bord a mașinii sale duminica trecută, pe DN 1A, la Blejoi, în apropierea giratoriului suspendat, cu o depășire la limită a unui șofer inconștient. VIDEO la finalul textului.

  În filmare se vede cum șoferul aflat la volanul unui autoturism depășește în viteză, într-o curbă fără vizibilitate, în timp ce de pe sensul opus se apropie o autoutilitară.

  Șoferul care s-a angajat în depășirea ”criminală” a scăpat ca prin urechile acului de un impact ce putea să îi fie fatal.

  ”Bună seara, vă trimit imagini cu un accident evitat la milimetru. Aș aprecia dacă ați publica acest video pentru a-i responsabiliza pe acești șoferi pentru care o secundă îi desparte de moarte.

  Trebuie să înțeleagă nu doar respectul față de ceilalți, ci și faptul că viteza ucide la propriu. De aceea România este pe primul loc în Europa la decese din accidente rutiere. Poate imaginile vor fi o lecție pentru unii șoferi grăbiși, care se vor gândi mai bine înainte de a depăși în curbă, fără vizibilitate”.

  VIDEO

  Abonează-te la newsletter-ul nostru

  Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

  Nou pe iCars.ro