No menu items!
More

    Cătălin Petroșanu, ploieșteanul care a ajuns din scaunul rulant pe primul loc al podiumului Campionatului Național de Super Slalom Auto

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    După un an de când a decis să devină pilot în Campionatul Național de Super Slalom și Îndemânare Auto, competiție oficială a Federației Române de Automobilism Sportiv, ploieșteanul Cătălin Petroșanu a cunoscut gustul dulce al adevăratei performanțe, urcând pe prima treaptă a podiumului secțiunii dedicate autoturismelor autohtone.

    Performanța sa nu este la îndemâna oricui, Cătălin concurând împotriva piloților care își pot folosi și membrele inferioare.

    Cititorii noștri îl cunosc deja din articolele dedicate unui om excepțional, pentru care paralizia picioarelor și scaunul rulant în care se deplasează încă din copilărie nu reprezintă obstacole. Cătălin merge zilnic la serviciu cu mașina, iar în timpul liber se dedică pasiunii pentru mașini. Vezi povestea și filmul AICI.

    ”Iubesc să conduc. Mă face să mă simt un om normal.”

    Asta spune Cătălin Petroșanu despre pasiunea lui. Îi scapă însă un amănunt… chiar este un om normal! Poate chiar mai mult decât atât, prin faptul că a depășit o situație ireversibilă, care pe alții i-ar fi pus la pământ pentru tot restul vieții.

    Și dacă în primele patru etape a obținut clasări pe podium, în cea de a cincea a reușit să urce pe primul loc.

    Cătălin Petroșanu: ”Am luat startul în etapa a 5-a din Campionatul Național de Super Slalom, care s-a desfășurat la Râmnicu Vâlcea.

    După multă muncă și perseverență, au sosit și rezultatele, locul 1 la grupa Dacia 2, o clasare care mi-a adus multă bucurie în suflet și mă motivează să merg mai departe. Le mulțumesc mult celor care mi-au fost alături! Mulțumesc Cristi Banu și Sebi Grigore fără de care mașina nu ar fi putut funcționa în parametrii optimi!”

    galerie foto-video

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro