More

  Ediție specială Icars | Între scaunul cu rotile și volanul unui BMW

  Publicat pe

  JOS PĂLĂRIA! DEȘI ARE PICIOARELE PARALIZATE, CONDUCE ZILNIC UN BMW FOARTE PUTERNIC ȘI NICIODATĂ NU A PROVOCAT UN ACCIDENT

  Echipa vlogului Icars vă propune astăzi o poveste de excepție, una din care toți avem de învățat. Este vorba despre un pasionat de mașini, care oferă o lecție tuturor celor care adun adesea: ”Nu mai pot! E prea mult și prea greu pentru mine!”

  Povestea lui Cătălin Petroșanu a fost scrisă AICI

  De la tragica întâmplare, petrecută pe când avea 8 ani, au trecut peste 30 de ani. Viața sa s-a schimbat, însă nu așa cum anticipaseră mulți, nedându-i prea multe șanse de reușită, ci diamentral opus acestor previziuni.

  A fost vorba despre ambiție, luptă, pasiune și multă muncă.

  Da, Cătălin nu a mai putut merge și nu va mai putea merge niciodată folosindu-și picioarele, dar asta s-a dovedit a nu fi o piedică în tot ceea ce și-a propus. Are o iubită, o familie care îl susține, are prieteni și o pasiune fără limite: mașinile puternice. Oare le poate conduce? Oare nu este prea mult un BMW 535D de peste 275 de cai putere? Oare nu este periculos pentru el sau pentru ceilalți participanți la trafic? Sunt multe alte întrebări la care materialul video oferit astăzi de Icars le va răspunde.

  Cătălin nu este de compătimit, ci de admirat. Și dacă ne dorim ceva de la el, ar fi măcar un procent infim din voința pe care a demonstrate că o are. Vizionare plăcută!

  Nu uitați: abonați-vă la canalul Icars și urmăriți-ne săptămânal.

  Acest vlog poate fi preluat de orice platformă media, fără costuri, cu menționarea surse și inserarea de link activ.

  Dacă ne și anunțați, vom fi fericiți :). Pentru orice detalii: [email protected]

  Suntem și pe:

  Facebook – Click aici

  Instagram – Click aici

  TikTok – Click aici

  Abonează-te la newsletter-ul nostru

  Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

  ANUNȚURI NOI

  Nou pe iCars.ro