No menu items!
More

    Cum a arătat un eveniment reușit cu peste 10.000 de vizitatori, pe Hipodromul din Ploiești. ”De la cal, la cai putere” – se pregătește pentru a doua ediție (galerie foto)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    O premieră pentru Ploiești și un succes remarcabil în domeniul evenimentelor auto. Retrocars România a oferit un spectacol unic, o îmbinare a hipismului cu automobilismul retro și cu rafinamentul culinar.

    Cu peste 100 de mașini expuse, evenimentul a captat atenția a peste 10.000 de vizitatori. Au venit pasionați din toată țara, oameni care au dorit să-și expună bijuteriile pe patru roți.

    Și dacă sâmbătă a fost caniculă, duminică, după o ploaie scurtă dar binevenită, caii au ieșit pe pista Hipodromului ploieștean, oferind imagini unice alături de mașinile expuse.

    Comunicatul organizatorilor evenimentului:

    ”Weekendul acesta, ploieștenii au fost prezenți la Complex Hipodrom Ploiești, la un eveniment unic în țară!

    ,,De la cal, la cai putere” a fost organizat de Asociația EURO SPIRIT și Retro Cars România, sub egida Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, și s-a desfășurat în perioada 22-23 iulie 2023, la Complex Hipodrom Ploiești.

    Evenimentul a adus în prim-plan farmecul celor peste 100 de mașini de epocă înscrise, adevărate bijuterii pe 4 roți, și măiestria armăsarilor participanți la cursele de trap, într-o atmosferă desprinsă parcă din filmele retro.

    Mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor noștri, CSM Ploiești, iCars România, KitMetal, Observatorul Prahovean, MRS Residence, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Cafeneaua Nației, Echipa Chef Cătălin Scărlătescu, Supermarket La Cocoș, Casa Timiș, Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești, Radio Prahova, CIS Gaz, ProLeasing Grup, Eurial, Autoklass și Habau România, fără de care evenimentul nu ar fi putut avea loc.

    De asemenea, mulțumim tuturor oamenilor care au făcut posibil acest eveniment, în special lui Paul Stama, Radu Simionescu, Cristina Stoica, Mihai Nicolae, Claudiu Vasilescu, Claudius Dociu, Cristian Vladimirescu, Marius Nica și Mihaela Tătaru, cât și întregii echipe de organizare și voluntarilor prezenți la eveniment.”

    Se pot spune multe despre acest eveniment, însă cel mai bine o poate face galeria foto de la finalul textului, în caz că nu ați putut participa.

    Cert este că după succesul acestei prime ediții, organizatorii de Retrocars România, cu susținerea ICars România și a Grupului Observatorul Prahovean, pregătesc deja următorul eveniment. Va fi mult mai mult decât ceea ce ați văzut acum, pentru că pe lângă mașinile retro vor exista și secțiunile care găzduiesc mașinile tunate, dar și un sector dedicat exclusiv super-carurilor, practic un veritabil show care să acopere gusturile tuturor pasionaților de mașini.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro