No menu items!
More

    „De la cal la cai putere” – evenimentul la care veți avea acces liber pe Hipodromul Ploiești (21-23 iunie 2024)

    Publicat pe:

    Se fac ultimele pregătiri pentru a doua ediție a evenimentului care anul trecut, la debut, a reunit peste 10.000 de participanți. Un etalon al eleganței, dată de cursele hipice îmbinate perfect cu defilarea mașinilor de epocă. Pe 21, 22 și 23 iunie vor fi trei zile memorabile, care vor reuni participanți din toată țara, atât în calitate de expozanți, concurenți sau public.

    Eveniment marca Retro Cars Romania în colaborare cu Retromobil Club România, sub egida Ploiești – Capitala Tineretului din Romania 2024 „Let’s Play”, cu susținerea Grupului Observatorul Prahovean – ICars România.

    Retrocars România: ”Bucurați-vă de o călătorie fascinantă în timp, la evenimentul “De la cal la cai putere”, editia a II-a, care va avea loc la Hipodromul Ploiești, în perioada 21-23 iunie 2024!

    În cadrul acestui eveniment unic, pasionații de istorie auto și de curse hipice se vor întâlni pentru a celebra două pasiuni extraordinare.

    Vă așteaptă trei zile pline de acțiune și emoție, în care veți putea admira o impresionantă expoziție de mașini retro, reprezentând epoci istorice îndepărtate și curse de trap și galop, adevărate spectacole de forță si eleganță.

    Înscrieri expozanți: www.retrocarsromania.com
    Intrarea publicului va fi liberă!!!”

    În perioada următoare vă vom oferi detalii despre momentele cheie ale evenimentului, prima surpriză fiind Concursul de Excelență jurizat de Retromobil România.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro