No menu items!
More

    Succes remarcabil al evenimentului auto ”De la cal la cai putere” – ed. 2. Organizatorii anunță permanentizarea show-ului de pe Hipodromul Ploiești

    Publicat pe:

    În plină minivacanță, pe o vreme caniculară, mai puțin obișnuită pentru luna iunie, nu puțini s-au gândit că un eveniment auto s-ar putea să nu aibă succes în weekendul 21-23 iunie, chiar dacă ediția de anul trecut a fost remarcabilă.

    În urmă cu un an, proiectul unui eveniment auto la Ploiești pornea din pasiunea unor oameni de afaceri prahoveni pentru mașinile de epocă, dar și din dorința lor de a anima un oraș în care evenimentele publice de calitate cam lipsesc.

    Totodată, inițiatorii au dorit să pună în valoare o zonă generoasă pentru astfel de evenimente, un loc care nu era deloc exploatat la potențialul uriaș pe care îl are – Hipodromul Ploiești.

    Reuniți sub sigla RetroCars România, cu susținerea Lets Play – Ploiești, Capitala Tineretului și a Grupului Observatorul Prahovean – ICars România, inițiatorii proiectului a dat lovitura încă de la prima ediție, astfel încât cea de a doua a venit natural. Din nou, un succes remarcabil.

    Vorbim despre cifre duble, de la mașini expuse, la vizitatori. Vorbim despre trecerea de la un eveniment local la unul cu participare națională. Vorbim despre noutăți cum ar fi concertele live din fiecare seară a evenimentului, toate cu muzică de calitate.

    Și toate acestea cu acces gratuit pentru vizitatori, grație susținătorilor evenimentului.

    Va fi o a treia ediție?

    Paul Stama – RetroCars România: ”Categoric DA! Mergem mai departe cu acest proiect, pe care îl ducem la următorul nivel, de data aceasta cu participare internațională.

    Am admirat împreună mașinile de epocă și cursele de cai, am cântat împreună la concertele live hituri celebre cover Scorpions și Queen, dar și artiști underground remarcabili, am vizionat împreună partida România – Belgia, ne-am bucurat de mâncare bună și bătură rece și de calitate, am fost împreună la petrecerile de noapte ale evenimentului, dar peste toate a contat atmosfera extraordinară, prieteniile care s-au legat și bucuria de a vedea oameni mulțumiți.

    Avem tot ceea ce ne trebuie, am făcut reglajele necesare și de acum venim cu plusurile care să pună Ploieștiul pe harta evenimentelor auto de neratat.

    Le mulțumim participanților, partenerilor, dar mai ales vizitatorilor de la care am primit feedback! Fiecare părere contează și toate reprezintă motive de satisfacție pentru reușita evenimentului.”

    De la cal la cai putere – ed.2 – Galerie foto eveniment (credit Gabi Stan)

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro