No menu items!
More

  Român prins în Italia în timp ce fura curent pentru a-și încărca mașina

  Publicat pe:

  Emisiunile iCars

  Dezechilibrele sistemelor de frânare
  Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

  Un român în vârstă de 46 de ani a fost prins în Italia, de carabinieri, în timp ce își încărca Tesla la o priză ce aparținea de primăria Vergato, o comună din provincia Bologna.

  Bărbatul este acum acuzat de furt calificat în formă continuată după ce a fost denunțat de către autorități.

  Românul care și-a încărcat mașina electrică la priza deținută de autoritățile unei localități din Apenini a fost prins de un angajat al primăriei.

  Acesta l-a reclamat pe român pentru furt calificat în formă continuată. Românul a fost surprins de forțele de ordine în timp ce își alimenta mașina,

  Angajatul primăriei a văzut pe camerele de supraveghere că bărbatul își făcuse un obicei în a-și încărca mașina electrică la stația municipalității.

  Românul a fost prins în flagrant pe data de 23 mai, după ce autoritățile au constatat că bărbatul și-a mai încărcat mașina de patru ori în total, la ore și zile diferite.

  Bărbatul, cunoscut deja de polițiști, a explicat că o altă persoană din comună i-a transmis că poate folosi stația primăriei, însă carabinierii nu au crezut varianta românului și va urma să fie cercetat pentru furt calificat în formă continuată.

  Abonează-te la newsletter-ul nostru

  Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

  Nou pe iCars.ro