No menu items!
More

    Român prins în Italia în timp ce fura curent pentru a-și încărca mașina

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Un român în vârstă de 46 de ani a fost prins în Italia, de carabinieri, în timp ce își încărca Tesla la o priză ce aparținea de primăria Vergato, o comună din provincia Bologna.

    Bărbatul este acum acuzat de furt calificat în formă continuată după ce a fost denunțat de către autorități.

    Românul care și-a încărcat mașina electrică la priza deținută de autoritățile unei localități din Apenini a fost prins de un angajat al primăriei.

    Acesta l-a reclamat pe român pentru furt calificat în formă continuată. Românul a fost surprins de forțele de ordine în timp ce își alimenta mașina,

    Angajatul primăriei a văzut pe camerele de supraveghere că bărbatul își făcuse un obicei în a-și încărca mașina electrică la stația municipalității.

    Românul a fost prins în flagrant pe data de 23 mai, după ce autoritățile au constatat că bărbatul și-a mai încărcat mașina de patru ori în total, la ore și zile diferite.

    Bărbatul, cunoscut deja de polițiști, a explicat că o altă persoană din comună i-a transmis că poate folosi stația primăriei, însă carabinierii nu au crezut varianta românului și va urma să fie cercetat pentru furt calificat în formă continuată.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro