No menu items!
More

    Vehicul electric pentru persoanele cu mobilitate redusă, în teste pe Aeroportul “Henri Coandă”

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Dacă există interes, atunci se poate face ceva concret și pentru persoanele cu probleme de mobilitate. În aceste zile, pe Aeroportul “Henri Coandă” este testat un vehicul electric, care ar putea fi folosit pentru persoanele cu probleme de mobilitate.

    Conform Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, în perioada 25 noiembrie – 15 decembrie 2022 a.c., un vehicul electric se va afla în probe în terminal.

    Testele se efectuează în teren, pentru a se putea observa capabilităţile privind deplasarea printre pasageri şi pentru identificarea fluxurilor optime, a dimensiunilor şi capacităţii de transport necesare pasagerilor CNAB.”

    Dacă testele vor da rezultate bune, informaţiile obţinute vor fi utilizate pentru stabilirea cerinţelor tehnice în vederea derulării unei achiziţii publice pentru vehiculele destinate pasagerilor cu mobilitate redusă.

    Vehiculul aflat în teste este un Evolio X-Car 2, care cu tichet Rabla Plus se poate achiziționa la prețul de 7000 de euro. Cum CNAB nu achiziționează autovehicule în acest sistem, prețul de vânzare crește cu aproape 10.000 de euro.

    Depinde însă ce oferte vor fi făcute și mai ales dacă mașina va dovedi că poate să acopere o necesitate incontestabilă în cazul persoanelor care se deplasează cu dificultate.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro