No menu items!
More

    Ai da 25.000 de euro pe această mașină? Este suma cerută de un portughez pentru un ARO 10 din anul 2000

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    ARO 10 a fost o mașină de teren produsă la Câmpulung Muscel între anii 1980 și 2006. S-a bucurat de succes nu doar în România, ci și la export. Nu era o mașină spectaculoasă, finisajele lăsau de dorit, dar pentru acele vremuri își făcea treaba foarte bine.

    Calitatea tablei lăsa de dorit, așa că nu mai sunt multe exemplare în circulație. Doar colecționarii mai au în dotare astfel de mașini, multe păstrate în condiții foarte bune după restaurare.

    Pe siteurile din România sunt foarte puține la vânzare, cu prețuri de la câteva sute de euro și până pe la 2500, în funcție de stare și dotări. Asta se întâmplă la noi, pentru că un portughez și-a pus exemplarul la vânzare pe OLX Portugalia cu nu mai puțin de 25.000 de euro.

    Cum arată și de ce omul consideră că ar merita suma indecent de mare pentru un ARO 10

    Exemplarul oferit sper vânzare este din anul 2000, așadar unul fabricat la 20 de ani de la lansarea modelului și cu 6 ani înainte ca ARO 10 să iasă din producția de serie, prin falimentarea uzinelor din Câmpulung.

    Din punct de vedere estetic, mașina arată destul de bine. I-au fost aduse modificări atât la exterior, dar mai ales la interiorul tapițat cu piele crem. Nici motorul nu este clasicul 1300 benzină de pe Dacia, ca la cele mai multe ARO 10, dar nici unul ultraperformant, care să justifice totuși suma cerută. Mașina are sub capotă un motor 1.9 diesel de Renault.

    Trapa electrică aftermarket, sistemul webasto, jantele și anvelopele s-ar mai putea adăuga la dotările care fac diferența față de un exemplar standard, dar nici așa nu se justifică banii.

    Am zâmbit și îi dorim succes la vânzare. Poate un pasionat excentric îi va satisface pretențiile financiare.

    Anunțul poate fi văzut AICI

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro