No menu items!
More

    Aplicare folie de protecție pe faruri, după șlefuire și polimerizare (vlog ICars)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Continuăm să răspundem solicitărilor celor care ne urmăresc și cărora le place să facă diverse operațiuni cât se poate de utile pentru mașinile personale. Astăzi vorbim despre aplicarea foliilor de protecție pentru faruri.

    Pasionați de îngrijirea mașinilor, puțini se încumetă să facă singuri anumite operațiuni care deși au rezultate spectaculoase, nu sunt deloc atât de complicate cum ar părea la prima vedere.

    Una dintre cele mai de succes ediții ale vlogului ICars România a fost cea dedicată restaurării farurilor prin polimerizare. Aceasta este denumirea comercială a metodei pe care am prezentat-o în acea ediție, pe care o puteți vedea în linkul de AICI, deși nu este chiar procesul chimic care i-a dat denumirea. Importantă rămâne demonstrația utilității metodei.

    Așadar, după ce am șlefuit farurile mătuite, îndepărtând stratul de lac ars în special de soare și de substanțele folosite în soluțiile pentru deszăpezire, îndepărtând totodată și zgârieturile de pe far, l-am tratat cu soluția din kitul de ”polimerizare”, redându-i strălucirea inițială. În mod logic, întrebarea care s-a pus a fost: cât rezistă? Putem spune că avem perechi de faruri restaurate în urmă cu mai bine de doi ani, care sunt în stare foarte bună și acum.

    O altă întrebare a fost dacă mai este cazul să aplicăm și o folie transparentă, care să protejeze și mai bine farurile. Răspunsul vine în ediția de astăzi a vlogului nostru, pe care vă invităm să o vizionați la finalul textului.

    Așteptăm în continuare sugestiile voastre, întrebările legate de diversele probleme tehnice pe care le întâlniți, soluțiile pe care le-ați adoptat și care au dat rezultate. Și nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube, dar și la newsletterul siteului www.icars.ro pentru informații auto de calitate.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro