No menu items!
More

    Fără să-și poată folosi picioarele și fără o mașină preparată pentru competiții, un ploieștean s-a clasat pe locul 6 din 11, în Campionatul Național de Super Slalom și Îndemânare Auto

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    În urmă cu o săptămână, în Ploiești, s-a desfășurat încă o etapă a Campionatului de Super – Slalom și Îndemânare Auto, competiție patronată de Federația Română de Automobilism Sportiv.

    Nu vom relua detaliile acestei etape, remarcând însă organizarea foarte bună și fără incidente a FRAS, ediția de astăzi a vlogului ICars România fiind dedicată unei performanțe remarcabile, o adevărată lecție de viață pentru mulți dintre noi.

    Așa cum vă anunțam în perioada promovării evenimentului auto de săptămâna trecută, la start am avut și un competitor aparte, pe Cătălin Petroșanu, omul care urma să demosntreze că o dizabilitate fizică majoră nu trebuie să fie un impediment în calea reușitei în viață.

    Așa se face că, după ce a obținut toate avizele necesare, având paralizie totală la membrele inferioare, dar fiind un șofer excelent pe mașini adaptate stării lui, Cătălin a luat startul la categoria debutanți, împlinindu-și astfel un vis: acela de a concura într-o competiție auto oficială.

    Rezultatul: locul 6 din 11 participanți, cu mențiunea că pe traseu mașina lui Cătălin, o Dacia 1300, a fost singura nemodificată, cu cel mai puțin performant motor și cu suspensii standard. Cu aceste precizări, considerăm că orice alt argument în favoarea lui Cătălin este inutil, pentru noi el fiind CAMPIONUL.

    Cum a fost înainte, în timpul cursei și la final, vă invităm să vedeți în ediția vlogului Icars de astăzi:

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro