No menu items!
More

    Ne-a plăcut ce am văzut la evenimentul Retromobil din parcarea Ploiești Shopping City (galerie foto-video)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    30 aprilie 2022, momentul unui nou eveniment auto în parcarea Ploiești Shopping City, locul care deja a devenit tradițional pentru astfel de întâlniri ale pasionaților de mașini vechi și nu numai.

    Sâmbătă, după ora 10, au început, rând pe rând, să își facă apariția modelele clasice, pe care pasionații le întrețin cât mai bine posibil, investind sume deloc de neglijat. Și nu este o misiune ușoară, dat fiind că dincolo de partea estetică, cu greu se găsesc piese originale.

    Fiecare mașină are povestea ei și pe unele dintre ele le-am prezentat deja în edițiile vlogului Icars România. Desigur, urmează și altele, proprietarii abia așteptând să împărtășească pasiunea cu toți pasionații. Deh, poate ”se ia microbul” și vom vedea din ce în ce mai mulți investind în astfel de comori pe 4 roți.

    Vezi aici ediția dedicată unui superb Cadillac de Ville, întreținut exemplar de ploieșteanul Ionuț Enescu.

    Spuneam în titlu că ne-a plăcut ce am văzut ieri, la PSC. Ca de obicei, o notă foarte bună din partea organizatorilor, Ploiești Shopping City și a partenerilor de la Retromobil. Pe lângă mașinile de apocă au fost prezente și câteva exemplare hibride sau full electrice ale unor dealeri auto, însă despre acestea vom discuta cu alte ocazii.

    În cazul în care nu ați reușit să le vedeți pe viu, vă lăsăm să vă bucurați de imaginile diin galeria foto, la final având și înregistrarea video a evenimentului auto.

    SONDAJ - Considerați că filmarea și difuzarea imaginilor cu șoferi care încalcă regulile de circulație reprezintă:

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro