No menu items!
More

    Acel moment în care te întrebi: ”cum or fi obținut unii permisul?” (VIDEO)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Sunt atât de dese situațiile în care te întrebi ”cum or fi obținut unii permisul?”, încât și atunci când circuli pe o stradă cu sens unic trebuie să te asiguri că nu vine nimeni din față.

    Faptul că au obținut un permis de conducere nu mai e de mirare, însă tot speri să vină mai repede ziua în care să le fie suspendat. Și nu este o dorință de a face rău cuiva, ci mai degrabă una de a le face un bine unora complet nevinovați.

    Nu e foarte complicat să mai și greșim la volan. Nimeni nu e perfect și mai toți am comis-o, uneori din neatenție, alteori intenționat. Important este să nu ne încadrăm în a doua categorie și altădată să fim mai atenți.

    Să circuli pe o stradă cu sens unic, venind din sens opus, și să nu realizezi că este ceva în neregulă cu ceea ce faci, atât timp cât din față îți tot vin mașini care te avertizează, asta nu mai ține de o greșeală banală în trafic, ci de lipsa unor calități pentru care nu prea ai ce căuta la volan.

    Cam așa poate fi descrisă situația din imaginile surprinse de camera de bord a unui ploieștean. O stimată șoferiță circula nestingherită pe sens interzis, fiind realmente mirată cum de cel care circula regulamentar nu se dădea din calea ei, ba chiar a forțat-o să se oprească pentru a-i atrage atenția asupra iresponsabilității de care dă dovadă.

    *Articol susținut de www.icars.ro – site de anunțuri gratuite auto-moto / blog & vlog

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro