No menu items!
More

    Cât mai tolerează statul român manifestările cocalarilor penibili de pe șosele? Cazul Dani Mocanu

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    A vrut să pară ”bombardier”, dar a demonstrat că e ”petardă”. Știm, exprimarea nu este tocmai în ton cu politica noastră editorială, dar considerăm că este singura care reflectă o realitate tristă.

    Dani Mocanu este un personaj. Pentru mulți dintre copiii care navighează prin spațiul online Mocanu este un simbol, un reper într-ale ”șmecheriei”. Greu să înțeleagă la vârste fragede că individul este doar un măscărici, care într-o societate civilizată nu reprezintă nimic.

    Din păcate, omul se manifestă în această societate, cauzându-i mai mult decât prejudicii materiale, așa cum s-a întâmplat cu o zi în urmă.

    Un vehicul militar închiriat de Dani Mocanu a fost implicat într-un accident rutier pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Manelistul închiriase vehiculul pentru filmările unui nou videoclip muzical ce ar avea legătură cu războiul din Ucraina.

    Manelistul se afla pe turela vehiculului militar în momentul în care un apropiat al acestuia, care se afla la volan, a pierdut controlul direcției și a acroșat două autoturisme aflate pe marginea străzii.

    În imaginile apărute pe rețelele de socializare este surprins momentul impactului cu cele două mașini și manelistul care se afla pe turela vehiculului militar.

    După producerea accidentului, vehiculul militar se oprește, iar persoanele aflat la bordul acestuia coboară pentru a evalua pagubele produse. La rândul său, manelistul se manifestă agresiv verbal față de cei care îl filmau în ipostaza penibilă în care se afla, el dorind să ”pozeze” cu totul altfel.

    Autovehicul era înmatriculat și avea dreptul să circule pe străzile din România, informează IPJ Prahova. În urma incidentului, șoferul va fi tras la răspundere de către polițiști și va fi amendat pentru avariile produse. În plus, șoferul va fi sancționat pentru că prin acțiunile sale distrăgea atenția celorlalți participanți la trafic, punându-i astfel în pericol.

    Nu comentăm calitatea ”actului artistic”, nefiind nici pe departe în aria gusturilor noastre muzicale sau estetice. Karma i-a arătat că una este ceea ce vrea să pară și alta este în realitate. Din nefericire, pagubele produse sunt reale, iar momentul arată o societate cu autorități pregătite să intervină abia după ce se întâmplă.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro