No menu items!
More

    Volkswagen nu va mai fi ”mașina poporului” – Schimbare în politica de vânzări, axată până la finalul deceniului pe modele premium

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Volkswagen, în traducere ”mașina poporului”, nu va mai avea prea mare legătură cu ideea pe care s-a lansat acest brand german, care se vede nevoit să își schimbe strategiile de vânzări, în funcție de vremuri.

    Vremurile nu le-au fost tocmai favorabile celor de la Volkswagen, mai ales după scandalul emisiilor măsluite în cazul motoarelor diesel. Au avut și vor mai avea de plătit costuri financiare, dar mai ales costuri de imagine.

    În plus, lumea în schimbare aduce noi abordări pe care cei din grupul VAG le-au anunțat, conform agenției Reuters.

    Directorul financiar al grupului, Arno Antlitz: ”Volkswagen va elimina multe modele cu motoare cu combustie internă până la sfârşitul deceniului şi va vinde mai puţine maşini în general, pentru a se concentra pe producerea de vehicule premium, mai profitabile.

    Ţinta cheie nu este creşterea. Suntem mai concentraţi pe calitate şi pe marje, mai degrabă decât pe volum şi cota de piaţă.

    VW îşi va reduce gama de maşini pe benzină şi diesel, care constă din cel puţin 100 de modele răspândite în mai multe mărci, cu 60% în Europa în următorii opt ani.”

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro