No menu items!
More

    Cât de greu e să schimbi un bec xenon la o mașină? Exemplificăm pe un Audi A4

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Periodic, în vlogul ICars România, realizăm episoade practice, care să le fie de ajutor celor care doresc să reducă la maxim cheltuielile de întreținere, mai ales acum, când traversăm o perioadă destul de complicată, una în care oamenii au devenit mult mai atenți la cheltuieli.

    Ediția de astăzi a pornit de la sugestia unul urmăritor al vlogului ICars, care ne spunea nu cu mult timp în urmă: ”Oare de ce, la unele modele ale grupului VAG, până și accesul pentru a putea schimba un bec este complicat? Am avut mașini la care desfăceai un capac în spatele farului, scoteai becul și îl înlocuiai. Nu prea mă pricep, așa că a trebuit să merg la un service și am mai scăpat de încă 100 de lei manopera, pentru că mi-au spus că e complicat și trebuie demontat farul.”

    Sunt într-adevăr modele la care accesul este facil, în două minute putând fi schimbat orice bec. Sunt însă modele care aparent par dificil de accesat, constructiv având elemente care nu permit doar simpla desfacere a unul capac și…gata. 😊

    Nu este nimic de speriat și nu trebuie să demontăm o jumătate de mașină pentru asta. Trebuie doar puțină răbdare și atenție. Am ales astăzi să exemplificăm pe un model popular în România, un Audi A4 (B8), un sistem similar de prindere fiind spre exemplu și pe un alt model la fel de popular, BMW E60.

    În finalul ediției, vom trage la sorți încă un câștigător al unui voucher în valoare de 300 de lei, ogerit de partenerii noștri de la ERK Accesorii, căștigătorul având posibilitatea să își aleagă accesorii auto și consumabile pentru mașina sa din gama pe care o puteți vedea pe www.erk-accesorii.ro

    Concursul dedicat pasionaților auto-moto va continua, pentru a participa la următoarele extrageri trebuind se trimiteți un email pe adresa [email protected], cu textul CONCURS ERK și numele complet al participantului.

    iCars.ro – Anunțuri auto-moto gratuite !

    Pentru a fi la current cu tot ceea ce facem, nu uitați să vă abonați la newsletter pe www.icars.ro, să dați un like paginii de Facebook, pe Instagram și pe TikTok, iar pe YouTube subscribe & like & share.

    Vă mulțumim și vizionare plăcută la ediția de astăzi!

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro