No menu items!
More

    ”De la cal, la cai putere” – Show-ul auto care a impresionat Ploieștiul revine cu a doua ediție

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    În 2023, ideea de a da o altă viață Hipodromului Ploiești a prins contur, grație unui proiect care a devenit realitate, reunind peste 10.000 de spectatori. Îmbinarea activității de bază a locului – hipismul – cu spectacolul oferit de mașinile de epocă a fost cheia succesului evenimentului ”De la Cal, la cai putere”.

    Și pentru că orice eveniment reușit se cere permanentizat, Retro Cars România anunță startul organizării celei de a doua ediții ”De la cal, la cai putere”.

    Vor fi participanți din toată țara, pasionați de hipism și de automobilism sau oameni care vor să vadă și altceva în Ploiești, care vor să se bucure de imagini cum rar pot fi reunite într-un singur loc.

    Vezi AICI: Cum a arătat un eveniment reușit cu peste 10.000 de vizitatori, pe Hipodromul din Ploiești. ”De la cal, la cai putere” – se pregătește pentru a doua ediție (galerie foto)”

    Fiecare ediție trebuie să păstreze ceea ce a generat succes în trecut, dar trebuie să vină și cu elemente de noutate care să stârnească interesul.

    Vor fi mult mai multe mașini spectaculoase față de prima ediție și vă putem spune că nu doar mașini retro.

    Surprizele celei de a doua ediții vor fi dezvăluite în perioada următoare, pentru moment anunțându-vă că evenimentul este confirmat pentru weekendul 21-23 iunie 2024, pe Hipodromul din Ploiești.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro