No menu items!
More

    Cât costă un dric Porsche Panamera. Are 300 de cai, 260.000 de km și este de vânzare în România

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Mulți nu-și permit un Porsche Panamera cât sunt în viață. Măcar la final se pot ”bucura” de un drum cu el. Și dacă există cavouri poleite cu aur, de ce nu ar exista și un dric Porsche?…

    Porsche nu are nevoie de prezentare. Este visul oricărui șofer să conducă unul, măcar o dată în viață. Puțini au însă ocazia să o facă.

    Consacrat ca un brand auto sport, Porsche a ieșit de ceva vreme din lumea ”supercarurilor” cu două uși, coupe sau decapotabile. Pentru că piața a cerut, au apărut limuzinele cu 4 uși și chiar SUV-urile Porsche.

    Puțini și-au imaginat că Porsche va urma drumul deja bătătorit de Mercedes și Volvo, respectiv cel al automobilelor destinate ”ultimului drum”, adică al dricurilor

    Pe ICars avem bunul obicei de a vă prezenta mașini deosebite, rarități care ajung să fie înmatriculate în România. Este drept că toate cele prezentate până acum reprezintă o bucurie pentru cei care au de gând să facă mai multe drumuri cu ele, nu doar unul.

    Vom face astăzi o excepție, cu titlu de amuzament, sperând ca și voi să puteți trece peste partea mai puțin atractivă, respectiv peste cea a destinației.

    Cu ”doar” 75.000 de euro, puteți achiziționa ”superbul” exemplar din galeria foto de la final. Este un Porsche Panamera, cu un motor de 3600 cmc, benzină.

    Interiorul este unul de lux, conform prestigiului brandului, deși este irelevant pentru confortul beneficiarului.

    Cel care vinde această mașină o descrie așa: ”Dric unicat Porsche Panamera S, 3.6 benzină. Mașina este unicat, cu toate reviziile la Porsche. Platinium edition, impecabilă.” 

    Partea realmente interesantă este puterea motorului: 300 CP. Este puterea standard pentru acest tip de motor, dar oarecum în contradicție cu lentoarea deplasărilor caracteristice profilului mașinii.

    Remarcabil este și kilometrajul, mașina din 2013 având la bord 260.000 de km parcurși, ceea ce arată că deținătorul a avut de lucru din plin, fiind puțin probabil să fi făcut drumuri de plăcere sau să fi participat la raliuri și drifturi.

    Nu este greu de intuit că acest exemplar va fi o afacere foarte bună pentru o firmă de pompe funebre, știut fiind faptul că în România sunt destui clienți cu bani, care fac din deces un prilej de epatare.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro