No menu items!
More

    Surpriză plăcută din partea echipei de Formula 1 RedBull, de Ziua Națională a României – a fost prezentat filmul cu monopostul F1 rulând pe Transalpina (VIDEO)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    În luna septembrie a acestui an, parte din echipa de Formula 1 a celor de la RedBull venea în România pentru a participa la un show auto în Capitală. Puțini au știut atunci ce pregătesc cei din această echipă pentru 1 decembrie.

    Conform wall-street,la București, Red Bull a adus două monoposturi RB7, șasiul #1 și #4. Primul a fost folosit în testele pre-sezon de către Vettel, iar al doilea a fost pilotat de Webber.

    Aceasta a fost a doua vizită a caravanei producătorului de băuturi energizante la noi în țară (prima a fost în 2009, la Mamaia, cu David Coulthard la volanul unui RB4). De această dată, Patrick Friesacher a fost chemat să piloteze monopostul de F1, austriacul de 42 de ani fiind și omul cu cea mai mare vechime în organizația Red Bull Racing.

    Red Bull RB7 este una dintre cele mai importante mașini din istoria constructorului austriac Red Bull, cel care și-a trecut în cont cele două titluri puse la bătaie și în 2022. Mașina, construită pentru sezonul 2011, a fost pilotată de Mark Webber și Sebastian Vettel, care se pregătea să-și apere prima coroană mondială obținută în 2010.

    Până să ajungă la show-ul auto din București, cei de la F1 RedBull s-au oprit pe Transalpina, șoseaua spectaculoasă aflată la cea mai mare înălțime din România, unde au filmat monopostul în acțiune. Nu au spus nimic, au realizat montajul filmării și pe 1 decembrie 2022, de ziua noastră națională, au făcut public acest montaj pentru România.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro