No menu items!
More

    Premieră la DACIA – Nu își schimbă doar sigla! Din 2023 se introduce și motorizarea hibridă

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    DACIA se adaptează cerințelor pieței și a anunțat oficial lansarea versiunii hibride, cea care în primă fază va echipa doar un model al mărcii, urmând ca în funcție de solicitări să extindă acest tip de motorizare și pe alte modele.

    Schimbări importante la DACIA, începând cu sigla mărcii, care nu va mai conține litere, ci doar noul simbol grafic (vezi foto). Nu este însă singura noutate de la Pitești.

    La evenimentul ”Mondial de l`Auto”, eveniment care se desfășoară între 17 și 23 octombrie, oficialii mărcii Dacia au pregătit pentru expunere la stand ceea ce numesc „un demonstrator al motorului hybrid 140. Această motorizare își va face apariția în premieră în gama Dacia pe modelul Jogger”.

    Comenzile pentru acest sistem de propulsie vor putea fi date la începutul anului 2023, primele livrări urmând să aibă loc în primăvara anului viitor.

    Momentan nu au fost oferite alte detalii tehnice, ele fiind așteptate peste exact 10 zile.

    O surpriză vor avea și fanii modelului DUSTER

    Seria limitată „Mat Edition” dedicată clienților modelului Duster va fi disponibilă într-o singură configurație, cu o nuanță de caroserie exclusivă și beneficiind de echiparea de vârf din punct de vedere mecanic a mărcii Dacia – motorul TCe 150 cuplat cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

    „Design-ul distinctiv al versiunii Duster «Mat Edition» va sublinia o dată în plus atractivitatea mărcii. Comenzile pentru noua serie limitată vor fi deschise înainte de sfârșitul acestui an”, menționează cei de la Dacia, citați de economica.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro