No menu items!
More

    Ce ”jucării” (gadgeturi) folosești pentru mașina ta? (vlog ICars România)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Astăzi nu vorbim despre problemele tehnice ale mașinilor, abordând de această dată un subiect drag pasionaților, pentru că (mai ales bărbații!) iubim jucăriile pentru mașini. Tot copii rămânem și la maturitate, doar prețul jucăriilor diferă un pic.

    Numim jucării gadgeturile, pe care unele le au din fabrică, altele pot să primească dacă proprietarul este pasionat și vrea să își facă viața mai ușoară și mai frumoasă la volan, cu mențiunea că trebuie utilizate responsabil, nu în timp ce conducem, astfel încât atenția să nu ne fie distrasă de la drum.

    Nu detaliem nici mărci, nici prețuri, nefiind o ediție publicitară, ci doar una dedicată pasionaților. În plus, o căutare pe internet vă poate direcționa rapid către produsele dedicate mașinilor pe care le aveți. 🙂

    Este drept că și mașinile noi pot să aibă nevoie de unele upgradeuri, în condițiile în care softurile din fabrică nu oferă tot ceea ce poate să ofere, spre exemplu, un sistem Android. Despre opțiunea CarPlay deja știu toți pasionații. Utilitatea este incontestabilă, iar integrarea, dacă nu vine din fabrică sau nu a fost activată, este relativ simplă. Despre asta vorbim astăzi, când vă prezentăm două astfel de gadgeturi, unul dedicat modelului pe care a fost montat, perfect integrat în locul navigației originale a mașinii, fiind plug&play, altul aproape perfect adaptat.

    Și chiar dacă multe dintre funcții sunt similare, există diferențe și mai există și posibilitatea de a le utiliza în paralel, punându-le să facă lucruri diferite. Prețurile diferă și ele în funcție de nevoi în alegerea unui gadget, dar și de calitatea produselor. Le numim ”chinezării”, pentru că totul vine de acolo, chiar și majoritatea componentelor de pe sistemele ”originale” ale mașinilor, dar știm foarte bine că și chinezii produc nu doar low-cost și de calitate îndoielnică, ci și la prețuri corecte și de calitate bună spre foarte bună. Alegerile vă aparțin în funcție de posibilități și așteptările pe care le aveți.

    Vizionare plăcută și așteptăm și poveștile voastre despre accesoriile și gadgeturile pe care le aveți sau pe care vi le doriți pentru mașini!

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro