No menu items!
More

    Un adolescent de 15 ani a furat mașina părinților. S-a răsturnat pe E85 și și-a ucis prietena de aceeași vârstă

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Să lași la îndemâna copiilor cheile mașinii este un act de iresponsabilitate care poate avea consecințe deosebit de grave. Deși au existat multe cazuri soldate cu accidente grave, deși sunt campanii care să atragă atenția asupra acestui tip de neglijență, periodic apar noi tragedii precum cea produsă de un adolescent din Vrancea.

    O adolescentă de 15 ani a murit, vineri dimineaţă, după ce autoturismul în care se afla, condus de un tânăr de aceeaşi vârstă, s-a răsturnat pe DN 2 (E 85), în județul Buzău. 

    Conform IPJ Buzău, din primele date de la locul accidentului s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Focşani către Râmnicu Sărat, un tânăr în vârstă de 15 ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

    Accidentul produs în județul Buzău s-a soldat cu decesul pasagerei, o tânără în vârstă de 15 ani, din judeţul Vrancea.

    Citește AICI despre cazul unui alt adolescent de 15 ani, care, aflat sub influența alcoolului, a făcut praf mașina familiei.

    Maşina cu volan pe dreapta era condusă pe un drum public de minorul care a provocat tragedia, aceasta fiind furată de la părinţi.

    Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro