No menu items!
More

    VIDEO: La 78 de ani, cu 210 km/h, pe E85, un bărbat a provocat un accident cu 3 decese și 4 mașini implicate

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Un cocktail letal pe ceea mulți români îl cunosc drept ”Drumul morții”, respectiv E85, Bacău, localitatea Răcăciuni. S-a întâmplat pe 13 aprilie 2022, în momentul în care un șofer în vârstă de 78 de ani circula cu 210 km/h.

    Imaginile în urma impactului sunt terifiante, fiind practic imposibil de recunoscut în filmare mărcile mașinilor implicate.

    Conform IPJ Bacău, ”șoferul care mergea spre București a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta și a intrat într-o mașină condusă de o femeie din Neamț.

    După ce s-a răsturnat, a lovit o altă mașină la volanul căreia era un bărbat de 40 de ani. Din impactul cu acest autoturism, a fost acroșată încă o mașină condusă de un tânăr de 22 de ani.

    Șoferul de 78 de ani și doi pasageri din autovehiculul condus de bărbatul de 40 de ani și-au pierdut viața.”

    Alte trei persoane au fost rănite în accident, fiind transportate la spital.

    Citește și ”Recordman absolut! Un bărbat de 91 de ani a fost prins conducând fără permis un autoturism cu numere false.”

    Ajunși la locul accidentului, salvatorii și polițiștii au constatat că acum vitezometrului de la mașina bătrânului era blocat la 210 km/h. Specialiștii în expertizele din domeniu spun că este posibil ca în urma impactului acul să sară, în plus sau în minus, însă abaterea nu este departe de viteza pe care o avea în realitate.

    Revenim cu detalii din anchetă. Sursa ISU Bacău

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro