No menu items!
More

    Priviți aceste imagini cu atenție și amintiți-vă de ele când spuneți ”Eu știu să conduc!”. Doi tineri și copilul lor de 1 an și 3 luni au murit

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Niciodată nu vor fi suficient de multe imagini publicate pentru a rezolva problema celor care se hazardează să conducă de parcă ar fi singuri pe șosele. Dar, măcar câțiva dintre teribiliști dacă se sperie, tot este un câștig și o șansă la viață pentru cei care altfel devin victime nevinovate, doar pentru că se aflau la locurile și în momentele nepotrivite.

    Imaginile sunt de la un accident terifiant, petrecut astăzi, cu foarte puțin timp în urmă, pe Valea Oltului (DN7).

    La limita dintre județele Sibiu și Vâlcea, șoferul unui autoturism a pătruns pe sensul opus, unde s-a lovit de un TIR al cărui șofer nu a mai avut cum să evite impactul. Rezultatul coliziunii: bărbatul (34 de ani) aflat la volanul autoturismului, soția acestuia (31 de ani) și copilul de un an și trei luni (găsit de pompieri în brațele mamei) au decedat pe loc.

    Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor, însă din primele date rezultă că viteza excesivă a autoturismului a dus la pierderea controlului și pătrunderea pe contrasens. Felul în care arată epava mașinii este mărturie a violenței impactului.

    Va fi greu de stabilit, nefiind alți martori în mașină, dacă șoferul a adormit sau conducea conștient cu viteză, însă și în cazul oboselii la volan tot despre iresponsabilitate este vorba, atât timp cât singura decizie corectă este luarea unei pauze de odihnă.

    UPDATE: Așa după cum indicau primele date din cercetare, vina este a șoferului autoturismului. Acesta a depășit un camion pe linia continuă, nemaiavând timp să revină pe banda sa. Șoferul TIRului în care a intrat circula regulamentar.

    Familia decedată era din județul Alba, iar șoferul (45 de ani) camionului din Dâmbovița.

    Din nou, readucem în atenție felul iresponsabil în care unii dintre șoferi se comportă la volan, cu o mențiune specială pentru cei pe care nici măcar prezența unui minor în mașină nu-i responsabilizează.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro