No menu items!
More

    Recordman absolut! Un bărbat de 91 de ani a fost prins conducând fără permis un autoturism cu numere false

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    ”Dacă face asta de o viață și nu a fost prins până acum, ar trebui felicitat, nu sancționat”, glumesc cei care au aflat despre cazul bătrânului din Botoșani, prins în județul Suceava, conducând fără să fi avut vreodată permis pentru vreo categorie de autovehicule. Nu este însă de luat în glumă, având în vedere că bătrânul reprezenta un real pericol public.

    Conducerea fără permis nu este singura infracțiune depistată de polițiștii care l-au oprit în trafic.

    IPJ Bt: ”Un bărbat de 91 de ani, din comuna Ibănești, a fost surprins de polițiștii rutieri în timp ce se deplasa, pe D.N. 29 A, în afara municipiului Dorohoi , cu un autoturism cu număr de înmatriculare fals, fără inspecție tehnică periodică și fără a deține asigurare obligatorie a vehiculului.”

    Polițiștii i-au solicitat bărbatului să prezinte și dovada că are dreptul să conducă pe drumurile publice, însă au constatat rapid că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

    Polițiștii Biroului Rutier Dorohoi continuă  cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro