No menu items!
More

    Amendează, dacă ai pe cine! Un Chevrolet Cruise autonom (fără șofer) pleacă de lângă polițistul care a oprit mașina în trafic (video viral)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Tehnica evoluează, însă dă bătăi de cap oamenilor care trebuie să aplice legea, atunci când este încălcată. În cazul de față nu este vorba despre vreo infracțiune gravă, ci mai degrabă despre o situație amuzantă, filmată în traficul rutier din SUA.

    Un model de Chevrolet Cruise, complet autonom, este oprit în trafic, întrucât polițistul observase că nu avea farurile aprinse, deși era noapte. Sistemele mașinii au răspuns solicitării de a trage pe dreapta, însă ulterior au luat decizia ca mașina să plece, punându-l pe polițist în dificultate.

    S-a întâmplat în San Francisco, unde mașina în cauză a primit autorizația de a duce angajații acasă și la muncă.

    Cei de la compania Cruise au explicat faptul că mașina nu voia să fugă de poliție, ci pur și simplu a căutat un loc mai sigur pentru a staționa(vezi video 2 la final – cum funcționează mașina autonomă).

    Producătorii au confirmat că farurile erau stinse, deși era noapte. Poliția din San Francisco nu a comunicat deocamdată date suplimentare despre măsurile pe care le-a solicitat companiei producătoare.

    Video 1 – Momentul amuzant al interacțiunii polițistului cu mașina inteligentă:

     

    Vezi această postare pe Instagram

     

    O postare distribuită de B-RadAbroad (@b.rad916)

    Video 2 – cum funcționează mașina 100% autonomă

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro