No menu items!
More

    UTIL! Harta cu cele mai ieftine benzinării din țară. Cum funcționează aplicația Monitorul Prețurilor

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Vestea că prețul benzinei și motorinei ar putea trece de 10 lei pe litru i-a trimis pe o mulțime de români direct la pompe, unde au creat cozi kilometrice.

    Pentru a evita astfel de situații, poți afla unde sunt cei mai ieftini combustibili folosind Monitorul Prețurilor. Acesta este un site care monitorizează prețurile din toată țara și este oferit de Consiliul Concurenței. De menționat faptul că este disponibilă și aplicația pentru smartphoneuri și tablete.

    Conform datelor afișate de aplicația Monitorul Prețurilor, creșteri mari ale prețurilor carburanților s-au înregistrat la benzinăriile unui singur lanț de distribuție și unele benzinării independente din vestul tării.

    Aplicația monitorizează prețurile din marile lanțuri de benzinării deschise în România.

    Trebuie să accesezi site-ul www.monitorulpreturilor.info și să selectezi „Carburanţi auto”. Aplicaţia va localiza zona în care te afli. Selectezi tipul de carburant: benzină standard, benzină premium, motorină standard, motorină premium, GPL sau încărcare electrică.

    Aplicația va afișa mai multe filtre de căutare:

    -Distanţa în jurul locaţiei curente (locul în care se află persoana care a accesat platforma)

    -În jurul unei locaţii selectate

    -Într-o localitate

    -Pe un traseu selectat:

    Apoi, aplicaţia va afişa, conform criteriilor selectate, toate staţiile de comercializare, distanţa până la fiecare dintre ele şi preţul (lei/l).

    De asemenea, există posibilitatea de căutare în funcţie de serviciile oferite de staţia de comercializare a carburanţilor sau de rețeaua preferată.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro