No menu items!
More

    Cum să încalci Codul Rutier de 15 ori în 6 minute. ”Performanța” îi aparține unui bărbat din Târgu Mureș

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    În noaptea de 20 spre 21 februarie 2022, polițiștii din Târgu-Mureș au pornit în urmărirea unui șofer, care într-un timp record, de numai 6 minute, a reușit să acumuleze nu mai puțin de 15 contravenții. VIDEO la finalul articolului.

    Nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, nepurtarea centurii de siguranță, neoprirea la semnalul regulamentar al polițiștilor, circulația pe sensul opus de deplasare, nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers, nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele sunt doar unele dintre contravențiile comise de acest șofer, potrivit postării de pe Facebook a Poliției Române.

    Ca urmare a acestor nereguli, șoferului i-a fost suspendat dreptul de a mai conduce pentru „doar” 420 de zile.

    „Dacă sunt săvârșite două sau mai multe contravenții care atrag și suspendarea exercitării dreptului de a conduce, constatate prin același proces-verbal, perioada de suspendare se calculează prin însumarea perioadelor prevăzute pentru fiecare faptă.”, a adăugat Poliția Română.

    Pe lângă cele 420 de zile pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere, bărbatul a mai primit și o amendă de 11.890 lei și certificatul de înmatriculare i-a fost retras.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro