No menu items!
More

    Hiturile Queen și Scorpions se vor auzi live la Ploiești. Dan Helciug și The Zoo vin la evenimentul auto ”De la cal la cai putere”

    Publicat pe:

    Ediția a doua a showului auto ”De la cal la cai putere” va fi în weekendul 21-23 iunie pe Hipodromul Ploiești. Printre multele surprize care vor anima evenimentul, spectatorii se vor bucura și de muzică live, de hituri de top ale trupelor Scorpions și Queen.

    Nu este o misiune ușoară să interpretezi coveruri ale celor două trupe care au făcut istorie, însă nume precum Dan Helciug și The Zoo reușesc cu succes să anime publicul cu felul în care cântă piesele Queen și Scorpions.

    Curse de cai, mașini de epocă, concursuri de excelență pentru cele peste 200 de automobile care vor fi expuse și în, în plus față de anul trecut, muzică live pe Hipodromul din Ploiești, în evenimentul organizat de RetroCars România, și Let`s Play – Ploiești, Capitala Tineretului, cu susținerea Grupului Observatorul Prahovean/Icars România.

    Atmosfera va fi animată de DJ în retro-party-mix, iar vineri și sâmbătă seara de concerte live. Astfel, vineri vom putea asculta hiturile Scorpions interpretate de The Zoo, iar sâmbătă seara vocea de excepție a lui Dan Helciug va reînvia multe dintre hiturile Queen.

    Programul complet al celor trei zile ale evenimentului De la cal la cai putere poate fi văzut AICI.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro