No menu items!
More

    Concursul de excelență al evenimentului ”De la cal, la cai putere”, showul auto care va anima Ploieștiul în perioada 21-23 iunie 2024

    Publicat pe:

    În cadrul evenimentului „De la Cal, la Cai Putere”, aflat la a doua ediție, organizat de Retro Cars Romania în colaborare cu Retromobil Club Romania și susținut de Grupul Observatorul Prahovean, în perioada 21-23 Iunie 2024, la Hipodromul Ploiesti, va avea loc Concursul de Excelență, o recunoaștere a valorii bijuteriilor tehnice din domeniul auto.

    Concursul de excelență va aduce în prim-plan cele mai remarcabile creații ale trecutului, oferind recunoaștere atât pentru tehnica lor impecabilă, cât și pentru frumusețea lor irezistibilă.

    Fiecare detaliu, fiecare linie și fiecare motor vor fi evaluate cu atenție și profesionalism, pentru a desemna câștigătorii acestei competiții excepționale.

    Retromobil Club Romania și Retro Cars Romania vor recompensa pasiunea și dedicarea celor care își prezintă autoturismele retro la acest eveniment memorabil.

    Categoriile care vor fi jurizate la Concursul de excelență auto:

    Antebellum – < 1945

    Postbellum – 1946-1980

    Youngtimer – 1981- 1994

    Autoturismele înscrise vor fi analizate de specialiștii Retromobil Club Romania, care vor selecta 5 exemplare din fiecare categorie. Jurizarea se va face exclusiv de către membrii Retromobil Club Romania.

    Nu ratați acest eveniment extraordinar, care îmbină pasiunea pentru mașinile retro cu pasiunea pentru hipism, într-o atmosferă vibrantă, plină de surprize și divertisment!

    Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul: www.retrocarsromania.com

    Revenim cu detalii despre programul complet al evenimentului ”De la cal, la cai putere”.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro