No menu items!
More

    Faceți cunoștință cu Van Damma, șoferița care circulă neregulamentar, apoi sare la bătaie (VIDEO)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Pe lângă informațiile auto de calitate, vă prezentăm și situații din trafic, sperând să învățăm ceva din ele. Deși am văzut și publicat multe, admitem că încă mai apar situații care și pe noi ne uimesc.

    Este cazul unei șoferițe care, după ce a condus neregulamentar, coboară din mașină și își etalează ”abilitățile” de luptătoare.

    Scenele au fost surprinse de o cameră de bord, în apropiere de localitatea Giarmata, județul Timiș.

    Stăm în prezența unor adevărați <eroi> ai șoselelor! În stânga avem un conducător de BMW care pare că a obţinut permisul de conducere la școala de arte marțiale condusă de Bruce Lee, unde luptele în trafic sunt cursuri obligatorii!

    De la el putem învăţa cum să ignorăm regulile și să ne batem cu onoare în trafic! Iar în dreapta întâlnim o adevărată virtuoză a raliurilor în trafic, însoțită de un copilot pasionat de Jean Claude Van Damme, care se inspiră cu siguranță din filmele idolului său, ca să ne demonstreze cum indisciplina și luptele în trafic pot fi adevăratele chei ale succesului rutier!

    Vă aplaudăm pentru modul în care faceți din trafic un veritabil circ! Felicitări pentru spectacolul de comedie rutieră”, spune, în descrierea videoclipului, cel care l-a postat pe o pagină de socializare.

    Cel a cărui cameră a surprins imaginele a explicat: „Totul a început de la şoferiţa care conducea Opel Corsa. Ignorând semnificația indicatoarelor, aceasta circula neregulamentar pe partea dreaptă a drumului pentru a depăși coloana de maşini care circula regulamentar.

    Cea mai gravă problemă era că acțiunile ei puneau în pericol integritatea parbrizelor celorlalți participanți care circulau regulamentar. Intrând cu viteză în zonele care nu erau asfaltate şi împrăștiind pietre peste ceilalți conducători auto care respectau regulile de circulație, inclusiv peste cel care se deplasa cu BMW-ul.

    Nu pot să spun dacă făcea asta intenționat sau din cauza neînțelegerii pericolului pe care îl crea prin modul în care circula.

    Cel cu BMW-ul a blocat-o neregulamentar, pentru a-i reproșa comportamentul. În această situație tensionată, a avut loc o escaladare a conflictului, când a ieşit furios pasagerul din Corsa, părând să nu conştientizeze nici el că ei au fost cei care au greșit inițial. Schimbul de lovituri a fost declanşat tot de către șoferiță, care a lovit prima conducătorul BMW-ului cu piciorul, după ce anterior doar se împingeau. Îi înţeleg furia celui care conducea BMW-ul, dar nu a procedat regulamentar blocând traficul”.

    Chiar dacă astfel de imagini nu atrag și sancțiuni, ci doar expunere publică, legea ar trebui totuși modificată, iar cei surprinși în ipostaze similare să fie obligați să treacă printr-o testare riguroasă a sănătății mintale, a capacității de discernământ.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro