No menu items!
More

    Peste 100 de mașini de epocă sunt înscrise la evenimentul auto al verii la Ploiești – ”De la cal, la cai putere”, 22-23 iulie

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Doar trei zile ne mai despart de un eveniment auto de înaltă ținută, organizat în premieră pe Hipodromul din Ploiești, sâmbătă și duminică, 22-23 iulie 2023. Pregătirile au intrat în ultima etapă, iar prognoza meteo pare să fie încurajatoare pentru cei care vor participa la eveniment.

    ”De la cal, la cai putere” va fi ceva complet diferit față de alte evenimente auto organizate în Ploiești.

    În primul rând, locul ales pentru expunerea bijuteriilor pe patru roți. Potențialul Hipodromului este astfel pus în valoare, cu un eveniment de clasă. Asocierea imaginii cailor de rasă cu cea a automobilelor de epocă este cu siguranță una de impact, eleganța fiind elementul comun.

    O altă zonă extrem de atractivă este zona food, participarea celebrului MasterChef Cătălin Scărlătescu fiind elementul care să completeze perfect un eveniment de înaltă ținută.

    Și dacă nu sunteți fanii grătarelor, aveți varianta healthy-food, dar și pentru a savura o cafea specială pregătită de Dragoș Pătraru și echipa de la Cafeneaua Nației. Un bun prilej pentru a socializa, pentru a afla poveștile mașinilor prezente la evenimentul auto al verii de la Ploiești.

    Degustările de vinuri răcorite bine din timp, dar și recitalurile de jazz de peste zi, întrețin atmosfera și pregătesc Cocktail Party-ul de sâmbătă seara, animat de DJ Naruto și Valentin Dinu.

    Retro Cars România anunță că deja sunt peste 100 de mașini înscrise la eveniment, lista participanților din toată țara fiind încă deschisă (link pentru înscriere AICI)

    Vineri, de la ora 11, la Observatorul Prahovean Live, veți avea ocazia să îi cunoașteți pe organizatori și să aflați mai multe detalii despre eveniment.

    Sâmbătă și duminică, în calitate de parteneri ai showului auto de pe Hipodromul din Ploiești, în calitate de parteneri ai evenimentului, vom transmite în direct pe platformele icars.ro și observatorulph.ro cele mai importante momente ale celor două zile, la care sunteți invitați să participați, intrarea fiind liberă.

    Programul complet al evenimentului:

    Program ”De la cal, la cai putere”
    Program ”De la cal, la cai putere”

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro