No menu items!
More

    De la cal, la cai putere – Evenimentul auto al verii este la Ploiești!

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    În perioada 22-23 iulie 2023, Asociația EURO SPIRIT și Retro Cars România, organizează, sub egida Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, „De la cal, la cai putere”, un eveniment plin de grație și eleganță, care va aduce în prim-plan farmecul mașinilor de epocă, adevărate bijuterii mecanice pe 4  roți, și măiestria armăsarilor în cursele de trap, într-o atmosferă de poveste, la Complex Hipodrom Ploiești.

    Proiectul este susținut de CSM Ploiești, iCars România, KitMetal, Observatorul Prahovean, MRS Residence, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Cafeneaua Nației, Supermarket La Cocoș, CIS Gaz, ProLeasing Grup, Eurial, Autoklass și Habau România.

    În timp ce tehnologia avansează, iar epoca vitezei acaparează treptat atenția noastră, atât mașinile retro, cât și echitația emană un farmec aparte și păstrează vie amintirea unei epoci îndepărtate și atrag acele persoane care apreciază frumusețea clasică și care se află în căutarea unei experiențe deosebite. Dacă te numeri printre acestea, te invităm să faci cunoștință cu cele două lumi, la un eveniment unic în orașul Ploiești!

    Aici găsiți programul complet al evenimentului, secțiunea de înscriere a mașinilor și alte informații: https://retrocarsromania.com/

    De asemenea, pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție pe:

    [email protected]

    Radu Simionescu 0721368321

    https://www.facebook.com/eurospirit

    De la cal, la cai putere
    De la cal, la cai putere
    De la cal, la cai putere
    De la cal, la cai putere

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro