No menu items!
More

    Campionatul de Super-Slalom și Îndemânare Auto revine la Ploiești – 3-4 iunie, pe Bulevardul Independenței

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Campionatele Naționale de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE) se întorc la Ploiești cu etapa a doua, în weekend-ul 3-4 iunie.

    Trofeul Ploiești 2023” va asigura, și de această dată, un spectacol automobilistic, adrenalină și motoarele turate, la fel ca și anul trecut, pe Bulevardul Independenței (Rondul 1), în cadrul unui evenimentul organizat de GT Auto Club Sportiv, sub autoritatea Federației Române de Automobilism (FRAS).

    Gazda evenimentului este Primăria Municipiului Ploiești, care va asigura piloților din toată țara condiții de cazare și concurs.

    Se anunță participarea unui număr impresionant de juniori, doamne și domnișoare, tineri, seniori de toate vârstele și, nu în ultimul rând, numeroși pasionați de mașini electrice.

    Evenimentul este structurat pe parcursul a două zile, sâmbătă, 3 iunie 2023, fiind ziua dedicată antrenamentelor libere, în intervalul orar 11.00 – 20.00, urmând ca a doua zi, duminică, 4 iunie 2023, de la ora 10.00, să aibă loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30).

    VIDEO: Cum s-a văzut și din mașină etapa de Super-Slalom auto de la Ploiești, ediția din 2022

    Organizatorii roagă publicul prezent să asiste la eveniment din zonele sigure și să respecte indicațiile forțelor de ordine privind siguranța deplasării pe lângă circuitul stradal, special amenajat pe Bulevardul Independenței.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro